KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Yoni vajíčka – to nejdůležitější, co jste o nich potřebovali vědět na jednom místě

Ptáte se, co jsou yoni vajíčka a jaké výhody vám přinesou? Přesně na tyto otázky získáte odpovědi v tomto článku.

Co to vlastně je vajíčko Yoni?

Yoni vajíčko je drahý, dohladka opracovaný kámen o velikosti a tvaru přibližně slepičího vajíčka, který se zavádí do pochvy. Pro pohodlné vytahování v něm bývá dírka na provázek. Vajíčka po zavedení blahodárně působí na léčbu pohlavních orgánů a zároveň díky něj můžete posilovat pánevní dno. K tomu se používá nejhojněji, ale dobře poslouží i při meditaci či relaxaci.

Ptáte se, co vám tento na první pohled nenápadný šperk přinese?

Yoni vajíčko neboli energetický kámen má celou řadu blahodárných efektů, ty hlavní z nich jsou:

- Snížení PMS symptomů, menstruačních bolestí a délky jejich trvání
- Díky posílení svalů pánevního dna se dočkáte intenzivnějších zážitků při milování se svým partnerem
- Zvýšená citlivost pohlavních orgánů při stimulaci
- Léčba i předcházení inkontinenci
- Zlepšení držení těla
- Vhodné i jako příprava na porod – posílení děložního svalu
- Napravení stavu těla po porodu

Jak vybrat to nejlepší vajíčko

Aby došlo k co nejlepšímu energetickému propojení, musí se vám vajíčko prostě líbit a přitahovat vás. Dejte proto průchod emocím a intuici, sedněte si do svého oblíbeného křesla a vyberte si právě takové, které vás svým vzhledem nejvíce zaujme.

Obvykle se nabízí ve více velikostech S, M a L. Výběr správné velikosti je důležitý. Nesnažte se držet pravidla, že čím větší tím lepší. Velikost i váha by měly být adekvátní vašim dispozicím – při nošení byste neměla pociťovat bolest. Na druhou stranu je pravda, že manipulace s malým vajíčkem bude trochu složitější, protože se vám bude hůře hledat to správné místo, abyste jej uvnitř cítila a správně zapojila svaly pánevního dna.

Yoni vajíčka z jaspisu

Jak nejlépe očistit vajíčko před prvním použitím

Některé ženy dávají vajíčko do vařící vody nebo použijí antibakteriální čistící gel na intimní hygienu. To je sice účinná, ale poměrně agresivní očista.

Pokud chcete své vajíčko nabít co nejvíce energií, raději jej vkládejte přes noc do tekoucího potůčku. To sice vyžaduje více času i vhodné místo, ale výsledky stojí za to! Další skvělou variantou je nechat jej v misce s vodou na měsíčním světle. Rozhodně ale vždy zvolte takový způsob očištění, kterému věříte, a naplní vás přesvědčením, že to děláte správně, jinak energii vajíčka spíše zničíte.

Kromě očisty před prvním použitím nezapomínejte na omytí vajíčka po každém použití!

Kdy vajíčko raději nechat zahálet

Nehledě na své přínosy, jsou i situace, kdy vajíčko Yoni není dobré používat. Je to zejména v následujících situacích:

- Těhotenství – cvičení s vajíčkem se raději vyhněte, pokud jste zrovna v období těhotenství. V případě, kdy jste s vajíčkem alespoň 6 měsíců předtím cvičila, to můžete zkusit, ale vše je jen na vašem úsudku.

- Prolaps – yoni vajíčko sice může pomoci prolapsu předcházet, avšak pokud jej už máte, není dobré tato cvičení praktikovat.

- Infekce – dbejte na hygienu, a pokud zrovna trpíte infekcí, raději počkejte, dokud symptomy neodezní.

Závěrem - kam až vás yoni může zavést

Řada žen má v naší kultuře problémy s prožíváním orgasmu. Podstatou těchto problémů bývá odpojení se od toho „tam dole“. K tomu dochází v důsledků traumat, negativních emocí uložených v nitru, zlých zážitcích v dospívání apod. To vše může dojít až k tomu, že lůna těchto žen jsou suchá a znecitlivěná.
Díky cvičení s yoni vajíčkem se učíte koncentrovat svou mysl, energii a pocity zpět do svého lůna, zapojujete svaly pánevního dna a mozek opět vytváří nové neuronové vazby s touto oblastí.
Víte, kam tohle všechno působení povede? Umožní vám to začít prožívat (nebo znovu zažít) ty slastné pocity, kdy si uvědomujete sama sebe, prožíváte krásné chvíle uvolnění a můžete si dopřát silné orgasmy.

Yoni vajička z lapis lazuli

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.