KOMPLETNÍ VÝPRODEJ! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Orgonit – skvělý kámen, který vás ochrání před energetickým smogem a pomůže vám nejen k nerušenému spánku

Pokud hledáte článek, který vám poskytne informace o těchto živých kamenech, pak jste zde správně. Dozvíte se jak orgonity fungují, jak působí, jak je lze využívat i kde nejvíce pomáhají.

ORGONIT – CO TO VLASTNĚ JE?
S tímto „vynálezem“ přišel v 50. letech minulého století jeden psycholog. Orgonit generuje univerzální životní energii pojmenovanou orgon, známou též jako čchi, prána nebo životní síla. Je to výrobek z pryskyřice, kovových špon, drahých kamenů a nepostradatelně se v něm musí nalézat také kousek křišťálu.

Správnou kombinací těchto surovin vzniká tzv. živý kámen, který dokáže přetvářet negativní energii ze svého okolí na pozitivní energii. Mimo jiné také velmi dobře působí proti dnes velmi rozšířenému a častému elektrosmogu.

Orgonitové pyramidy

JAK LZE JEDNODUŠE VYSVĚTLIT FUNGOVÁNÍ ORGONITU?
Představte si jej jako nějakou krabičku. Do ní vstupuje negativní energie, která se roztříští o kovové špony. Následně je tato energie transformována a zesílena díky křišťálu a ostatních drahých kamenů uvnitř orgonitu. Je zřejmé, že na charakteru výsledné pozitivní energie se značně podílí hlavní vlastnosti a účinky použitých drahých kamenů.

Díky obnaženým kovovým šponám se energie nikdy nezastaví a je pořád v pohybu. Neustále proudí podobně jako jarní vítr, který provětrá a čistí všechny prostory, nimiž prochází.

JAK ORGONIT NEBOLI ŽIVÝ KÁMEN PŮSOBÍ?
Jednoduše řečeno působí vždy a všude. Ať už jeho energii cítíte nebo ne, ať už tomu věříte nebo ne… Každou chvílí pracuje na zlepšení a vyčištění energií kolem sebe.

Přeměna veškeré negativní energie z okolí probíhá stále a očišťují se nejen předměty, květiny či domácí mazlíčci, ale i lidi. První použití orgonitu může být pro některé vnímavější jedince poměrně silný zážitek. Mohou pociťovat jakési kopnutí energie a následné teplo i pulzování či vibrace.

JAK LZE ORGONIT POUŽÍVAT?
- Vždy u sebe mějte nějaký orgonit, jehož vliv pozitivně vnímáte, u sebe jako osobní talisman např. v kapse, jako přívěsek nebo prstýnek.

Sevřete orgonit v dlani kdykoliv se cítíte skleslí, bez energie, mrzutí nebo vás něco či někdo rozzlobí.

- Můžete jej také přikládat na bolestivá místa na vašem těle, kde bude zklidňovat a tišit bolest. Mějte ale na paměti, že orgonity sice provokují organismus k vlastní léčebné aktivitě, nicméně závažná onemocnění patří do péče lékařů.

- Pro harmonizaci čaker jej přikládejte na příslušná místa a nechejte jej vždy chvíli působit. Měli byste cítit jemné šimrání či teplo.

- Dobře se hodí jako „nabíječka“ léčivých kamenů a šperků. Stačí jej mezi ně položit a nechat pracovat. Speciálně pro tyto účely lze najít i jedinečné stojánky.

Orgonitové pyramidy

KDE JE MOŽNO ORGONITY UMÍSTIT, ABYSTE SE DOČKALI JEJICH EFEKTU?
Chcete-li mít domácnost co nejvíce prostoupenou orgonitovou energií, dejte jeden do každého rohu místnosti. K tom use hodí nejlépe orgonitová pyramida. Dále pro efektivní zastavení elektrosmogu se hodí dát jeden ke každému elektrospotřebiči (nezapomeňte i na modem!).

Velmi efektivní jsou orgonity v ložnici, jelikož zde na nás mohou působit v průběhu celého spánku. 
Dále orgonity velmi pozitivně vnímají domácí mazlíčci. Uvidíte, že je přijmou s nadšením. Zvláště kočky a psi dobře vnímají tuto pozitivní energii.

Kromě živých tvorů lze pomoci i přírodě. Rostliny budou lépe a vydatněji růst. Zelenina bude chutnější, ovocné stromy budou plodnější. Můžete také nějaký darovat přírodě, kdy tento živý kámen zakopete ke kořenům stromu. Zde si strom bude skrze kořeny sám brát značné množství energie vyřazované daným orgonitem.

Mimo výše zmíněné můžete i zapojit intuici a dát je na taková místa, ze kterých cítíte jakkoliv špatnou energii. Může se totiž jednat o místa, kde se v minulosti stalo něco zlého, může se jednat o pohřebiště, popraviště, místo vraždy nebo jiných násilných činů.

Vyberte si svůj vlastní orgonit na našem e-shopu a nechejte na sebe působit jeho sílu.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.