KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Náramek jako šperk

Na celosvětovém trhu nalezneme mnoho podob náramků. Tento módní doplněk se rozděluje na dva základní typy. Prvním je pevný náramek, který se většinou vyrábí z kovu, dřeva, plastu či kosti. Druhým typem je náramek ohebný a pod ním si lze představit například náramek pletený z bavlnek, tzv. přátelský, či hitem dnešní doby se staly navlékané korále a fimo hmota.

2h43_4_z4

Nejstarší zmínka o náramcích pochází už ze starověké říše, kde je ženy nosily, aby ukázaly své společenské postavení a bohatství svých mužů. Oblíbenost ukazování této parády se absolutně nezměnila ani ve starověkém Řecku či Římě, kde se jen obměnily za kůži zdobenou zlatem. Od té doby se toho změnilo hodně. Náramky získaly na větší popularitě a rozšířily se prakticky mezi všechny typy lidí. Stále je možné náramky předvést své bohatství, ale vzhledem k různorodosti materiálů a pořizovacích cen, je možné náramky využít na mnoho dalších věcí. Například je lidé ladí se svým oblečením, aby dotáhli svůj outfit do nejmenších detailů, nebo je nosí jako talisman, či jako důkaz sebe sama a ukazují jím svůj názor na svět apod.

V dnešní době si každý může vybrat z nejrůznějších materiálů, ze široké škály barev nebo motivů. Ozdobami náramků se například můžou stát různé přívěšky, amulety, drahé či minerální kameny aj. Ať už je použit jako módní doplněk nebo náramek se svým vlastním významem, tak z celosvětové nabídky si vybere naprosto každý. Lze se řídit pravidly, co se vlastně dnes nosí a jakým způsobem je vhodně zkombinovat a být in. Jedním z největších hitů současnosti jsou náramky z minerálních kamenů.

 

P1040285 použít

Obrovskou výhodou těchto náramků je, že jsou vyráběny ručně a z velmi kvalitních materiálů, takže jejich trvanlivost je mnohem větší než u obyčejných náramků. Vzhledem k tomu, že se jedná o kombinaci různých minerálních kamenů, dřeva, skla..., navíc obohacených symboly, tak vám krásně sednou k více outfitům. Oslní nejen vás, ale i vaše okolí. Zajímavé jsou také tím, že legenda praví o léčivých účincích a harmonizaci vašeho těla a duše. Jestliže máte rádi kvalitu a stylový doplněk v jednom a tyto náramky ještě ve své šperkovnici nemáte, určitě si nějaký pořiďte. 

Záleží jen a jen na vás, jakou variantu si vyberete, jaký symbol či materiál si zvolíte. Nejdůležitější je cítit se úžasně i stylově, protože i náramek jako šperk může obohatit vaší celkovou image.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.