KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Minerální kameny pro znamení Ryby

RYBY 21.2. - 20.3.

Živel: voda

Planeta: Neptun

 

Hlavní kameny (odpovídají svým charakterem a barvou nejlépe jednotlivým znamením horoskopu)

Sugilit pomáhá Rybám překonávat nepříjemné situace a dodává jim dostatek síly, odvahy a vytrvalosti. Chrání je před výkyvy vlastních emocí a pomáhá překonávat různé druhy závislostí.

Akvamarín podněcuje Ryby k přijímání lásky a pravdy, které jsou blízké k jejich bytosti a k jejich otevřenému, svobodnému a tvůrčímu vyjadřování. V partnerských vztazích posiluje hloubku, vytrvalost a věrnost. Usnadňuje komunikaci a správnou volnu slov.

 

Náramek z akvamarínu

 

Souznějící kameny (obdobný charakter a barva jako hlavní kameny, ale slabší a širší působení)

Almadin (tmavý granát) posiluje Ryby, aby přistoupily k činům místo snění. Svou rudou barvou zpevňuje jejich vůli a přináší úspěch a štěstí. Almadin Ryby osvobozuje od egoismu a pomáhá koncentrovat síly pro vykonávání prospěšných věcí. Má pro toto znamení i pozitivní vliv na sexualitu.

Korál dodává Rybám energii, radost a životní sílu. Harmonizuje jejich rodinný život a posiluje touhu po přátelství, lásce a partnerství. Podporuje jejich smysl pro krásu a vidět na ostatních to krásné.

Růženín podporuje vnitřní harmonii Ryb a pomáhá jim vyrovnat se s běžným životem. Hojí emocionální rány a probouzí novou životní radost. Pomáhá Rybám poznat skutečnou lásku a chrání je před falešným přátelstvím. Dodává Rybám rozhodnost a hrdost a prosadit se ve složitých situacích.

Fialový fluorit rozvíjí rozumové schopnosti Ryb, intelektuálně porozumět komplexním pravdám a podporuje je ve všech rozvojových záležitostech.

Ametyst dodává Rybám sílu, aby otevřely svá srdce lásce. Posiluje jejich víru ve vítězství, umožňuje jim snadněji navázat přátelství a zesiluje jejich vyzařování.

Safír pomáhá Rybám proniknout do vyšších duchovních sfér. Klade důraz na hodnoty jako jsou věrnost, odevzdanost a přátelství. Chrání před negativními myšlenkami a posiluje schopnost se prosadit čestnými prostředky.

Modrý opál ukazuje tomuto znamení všechny stránky života a je na Rybách, kterou cestu si zvolí. Posiluje touho po harmonickém životě, něžnosti a sexualitě.

Měsíční kámen pomáhá uklidňovat citový život Ryb a mít víru v sami sebe pokud jde o osobní život a zaměstnání. Dodává jim důvěru v jejich sny a možnosti, které mohou obohatit jejich život, ale někdy přesáhnou přípustné meze.

 

amethyst-3881522_1920

 

Harmonizační kameny (upravují některé vlastnosti svých nositelů)

Tyrkys u Ryb podporuje intuici a porozumění pro intimní záležitosti. Posiluje partnerské porozumění i věrnost. Je cenný pro udržení manželství. Dodává Rybám sebedůvěru, tvůrčí sílu, aktivitu i obezřetnost. Chrání přes stresem.

Jadeit spoluvytváří a podporuje základní povahové rysy Ryb jako např. citlivost, porozumění, laskavost a jemnost. Dodává jim harmonii, rovnováhu a klid. Otevírá jejich duši pro krásu a plnost života. Pomáhá jim udržet nadhled nad situací, pravou míru slova, požadavky i ústupky.

Stromečkový achát dodává Rybám výdrž, trpělivost a smysl pro realitu. Posiluje jejich sebevědomí i sebedůvěru a odstraňuje strach ze selhání. Pomáhá jim využít plně svých schopností.

Citrín odstraňuje citové blokády Ryb. Chrání je před neklidem, nespokojeností a podrážděností. Odhání depresivní nálady. Posiluje jejich touhu po svobodě, smysluplném jednání a dodává sílu a odvahu k rozhodujícím krokům.

Diamant posiluje zralost obou partnerů pro manželství a klade zejména důraz na porozumění jako předpokladu pro trvalou lásku a věrnost.

Perly posilují i stabilizují duši i tělo Ryb. Povzbuzují sebevědomí, sebehodnocení i sebedůvěru. Dodávají jim potřebný klid a posilují jejich koncentraci ve stresových situacích.

 

p-4880-full

 

Nejlepším pomocníkem při výběru drahého kamene je vlastní prožitek a intuice, tz. vlastní pocity.

 

Které kameny jsou vhodné pro určitá znamení dle zvěrokruhu si můžete přečíst v našem článku Kameny dle zvěrokruhu.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.