KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Minerální kameny pro znamení Raka

Živel: voda

Planeta: Měsíc

21.června - 22.července

 

Snažíte se vyřešit všechny nespravedlnosti světa, čas strávený s rodinou vyvažujete zlatem a čas od času vás přepadne splín? Pak vám do kolébky pravděpodobně svítily první letní paprsky.

Čtvrté znamení zvěrokruhu vyniká nad ostatními silně rozvinutou intuicí, bujnou fantazií, neochvějnou loajalitou k rodině i přátelům a touhou po harmonii. Bezelstní Raci se jen zřídkakdy pustí do boje a ve většině případů volí raději rychlý ústup. V touze po dokonalé rovnováze se občas uchýlí ke zraňující kritice okolí. Citlivou duši Raků povzbudí mocná síla minerálních kamenů. Ideálními kameny pro znamení Raka jsou:

 

OCHRANNÝ ADUÁR

Měsíční kámen je přesně tím, po čem prahne rozháraná duše malých i velkých Raků. Magnetizující modř zbystřuje intuici a podporuje umění komunikace. Tiší nadměrnou přecitlivělost a vnáší klid a pohodu do rodiny i přátelských vztahů. Posiluje plodnost a pomáhá udržovat mladistvý vzhled a vitalitu. Odblokovává strach z budoucnosti a otevírá brány k poznání sebe sama.

 

Náramek z měsíčního kamene

 

HARMONICKÝ ŽLUTÝ JASPIS

I zpátečnickým Rakům občas dojde energie a nové výzvy odbudou mávnutím ruky. Přírodní síla žlutého jaspisu dodá Rakům energii k řešení nepříjemných problémů a podpoří jejich nízké sebevědomí. Uzemní rozlétané myšlenky, zvýší psychickou odolnost a pomůže vyřešit partnerské neshody. Submisivním Rakům vlije do žil potřebný elán a přiměje je udělat nepříjemný první krok.

 

RADOSTNÝ KARNEOL

Raci jsou kreativní stvoření. Potřebný umělecký zápal jim pomůže rozžehnout zářivá energie karneolu, jež navíc dokáže regenerovat nervový systém. Udrží na uzdě negativní emoce, jakými jsou žárlivost či nepřejícnost. Prohlubuje lásku k přírodě a schopnost meditace.

 

Náramek z karneolu

 

RELAXAČNÍ OPÁL

Silně citově založení Raci mívají tendenci zahořknout a skrýt se před světem. Návrat na výsluní jim usnadní opál, jež dokáže vzkřísit sebelásku, nalézt harmonii a vnést do života pocit štěstí a naděje. Umožňuje spočinout v klidném spánku a najít své ztracené já. Do partnerských vztahů navrací ztracenou vášeň.

 

MEDITAČNÍ SODALIT

Nebesky modrý sodalit svou barvou připomíná Rakům jejich oblíbený živel - vodu. Rakům dodává schopnost hluboké koncentrace, tah na branku, touhu vyřešit rozdělané problémy i najít rovnováhu mezi přísně logickým a duchovním viděním světa. Aktivuje imunitní systém a působí proti horečkám i vysokému krevnímu tlaku.

 

Náramek ze sodalitu

 

KONEJŠÍVÁ PERLA

Nadčasová krása perel lahodí oku umělecky založených Raků. Duhové odlesky symbolizují štěstí, lásku a bohatství. Život Raků obohatí štědrou dávkou tolerance, duševní pohody a vyrovnanosti. Rozpouští emocionální bloky a pomáhají překonávat hluboká životní traumata. Chrání před náhlými výkyvy nálad. Posilují nízké sebevědomí.

 

DUCHOVNÍ CHRYZOKOL

Vhodným kamenem pro znamení Raka je také chryzokol. Ideální společník věčných snílků, jež má blahodárný vliv na domácí pohodu, zvyšuje zdravé sebevědomí a podněcuje tvůrčí schopnosti. Zvládne vyladit negativní životní nastavení a dodává motivaci ke změnám všeho druhu. Harmonizuje srdeční čakru a do života Raků vnáší lásku a klid.

 

LÁSKYPLNÝ RODOCHROZIT

Rudá či růžová barva rodochrozitu dokonale vystihuje jeho účinky. Dynamický kámen vášně a lásky dodává sílu k vyjádření skrytých citů, chrání před negativními emocemi a nechává zapomenout na dávná zklamání. Pomáhá překonat deprese, odpustit sobě i ostatním a posílit sebevědomí. Přitahuje spřízněné duše a nesmělým Rakům pomůže odhalit kouzlo nenucené konverzace.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.