KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Minerální kameny pro znamení Berana

Živel: oheň

Planeta: Mars

21. března - 20. dubna

 

Narodili jste se s příchodem jara nebo je někdo z vašich blízkých zrozen pod vlivem rudé planety Mars? Ohnivému znamení Berana byl do vínku dán smysl pro humor, svobodomyslnost i nebojácnost.

První ze znamení horoskopu se nevzdává bez boje a za svou pravdu je ochotno bojovat do posledního dechu. Neúspěchy jej neodradí a s odzbrojujícím nadšením se znovu vrhá do zdánlivě prohraných bitev. K překážkám se staví vždy čelem a nesnaží se je obcházet. I živelná energie Beranů někdy potřebuje usměrnit a zkultivovat. Třeba s pomocí mocné síly minerálních kamenů. Ideálními kameny pro znamení Berana jsou:

 

DUCHOVNÍ AMETYST impulzivním Beranům jen zřídkakdy dojde dech a nové nápady z nich doslova prýští. Překotný způsob uvažování a rychlé životní tempo občas vyčerpá i nezdolné milovníky zábavy. Klidná energie ametystu mírní Beraní soutěživost a směruje je na cestu duchovna.

 

Náramek z ametystu

 

LÁSKYPLNÝ GRANÁTv žilách Beranů koluje vášeň a milostná dobrodružství potřebují stejně naléhavě jako kyslík. Právě sebestřednost a přelétavost jsou vlastnosti, kterými se Berani příliš nechlubí. Náramek z červeného granátu povzbuzuje oddanost, dodává sebedůvěru a posiluje pud sebezáchovy, jež bojovní Berani leckdy zcela postrádají.

 

ENERGICKÝ HEMATIT Beran je aktivní stvoření, jehož energie by hravě zvládla rozsvítit pouliční osvětlení středně velkého okresního města. Právě nezdolá energie mnohdy brání Beranům v klidném spánku a soustředění. Ochranná síla hematitu nasměruje proud energie správným směrem, mobilizuje skryté síly a uvede do rovnováhy tělo, mysl i duši. Položený na nočním stolku zajistí hematit očistný spánek bez úzkostí a zlých snů.

 

OHNIVÝ ČERVENÝ JASPIS živlem Beranů je oheň. Berani jsou tak od přírody ohniví milenci, zapálení řečnící a jiskrní společníci. Ohnivou silou potěší Berany náramek z červeného jaspisu. Do života jim vnese zdraví, štěstí a krásu. Jako třešničku na dortu přidá ještě pozitivní účinky na imunitní systém a posílení jater, ledvin i hormonálního systému.

 

POVZBUZUJÍCÍ ČERVENÝ KARNEOLnemusíte být odborník na horoskopy, abyste poznali typického Berana. Svižná chůze, odhodlaný výraz a šibalské jiskřičky v očích. I Berani však někdy potřebují povzbudit do dalších bitev proti nespravedlnostem světa. Červený karneol je ten pravý kámen pro znamení Berana. Tlumí návaly vzteku a hněvu. Propůjčuje činorodou energii a zlepšuje trávení. To se známým milovníkům bujarých večírků vždycky hodí.

 

Náramek z karneolu

 

RADOSTNÝ RUDÝ OPÁL – červená barva Beranům sluší a tak s radostí přivítají dárek v podobě náramku z rudého opálu. Kromě stylového módního doplňku získají ještě silný ochranný kámen, jež napomáhá k sebepřijetí, rozpouští emocionální bloky, probouzí vnitřní oheň a symbolizuje naději.

 

UŠLECHTILÝ DIAMANT – pohnutky Beranů bývají čisté jako precizně vybroušený diamant. Netrpělivým Beranům pomáhá utřídit myšlenky. Symbol oddanosti a lásky prohlubuje milostné city a posiluje věrnost. Odhaluje negativní pohnutky a rozvíjí kreativní schopnosti Beranů.

 

VÁŠNIVÝ RUBÍNorganizujete sváteční oběd a obáváte se, že vám ještě před hlavním chodem dojdou témata k hovoru? Přizvěte si ke stolu Berana a jediný problém, který budete muset řešit bude příliš bujaré veselí. První ze znamení zvěrokruhu vás odzbrojí svou bezprostředností a jeho veselá mysl projasní váš den. Ani společenským Beranům se však nevyhýbají společenská faux pas. Zdravou dávku asertivity a upřímného zájmu o pocity svých blízkých jim dodá náramek z rubínu.

 

RELAXAČNÍ RUDÝ TURMALÍNhyperaktivní Berani by mnohdy raději složili vagón uhlí než aby se v klidu zaposlouchali do pokojných tónů relaxační hudby. Právě zběsilé životní tempo je příčinou většiny jejich zdravotních problémů. Ideálním kamenem pro znamení Berana je tak rudý turmalín. Silou přírody dokáže harmonizovat životní prostor, pohltit negativní energii a posílit kořenovou čakru.

Náramek z turmalínu

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.