KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Kabbalah náramky

CO JSOU ČERVENÉ KABBALAH NÁRAMKY A ODKUD POCHÁZÍ?

Určitě jste si již všimli, a to nejen u lidí, které potkáte na ulici, v obchodě či jinde, ale také na řadě známých osobností červených náramků či nitek, které nosí (zpravidla na levém) na zápěstí. Jedná se o kabbalah náramky.

Slovo „kabala“ v překladu znamená přijmout. Jelikož levá strana těla a zejména pak ruka a rameno, podle učení kabbala slouží jako zdroj přijímání energie, je tento náramek nošen právě na levé ruce. Náramek sám o sobě symbolizuje ochranu proti uhranutí či uřknutí, jelikož zachytává negativní energii, která proudí do těla. Náramek má však pouze takovou sílu, kterou mu svou víru a uznáváním dáte. Jednoduše řečeno, jak moc věříte v sílu pozitivní energie a ochrany náramku, tak silně vás náramek chrání. Traduje se, že pokud je náramek již "přeplněn" negativní energií a další není schopen pojmout, sám se rozváže. 

Kabbalah náramky, které chrání své nositele před uřknutí, nebo také pře tzv. „zlýma očima“ nebo „zlým pohledem“ (což symbolizuje ty osoby, které se na vás takovýmto pohledem dívají), pochází z Jeruzaléma a vychází z izraelského učení Kabbalah. Červená barva náramku symbolizuje ochranu před negativní energií. Speciální ochranná ruka, tzv. Hamsa, a oko na náramku odráží zlé, uhrančivé, pohledy, nebo také tzv. „ďáblovi oči“ a tuto negativní energie, která je takovými lidmi vysílána k vám, a tito lidé jsou vůči vám závistí, nepříjemní a nepřející. Nositel získá uvázáním čeveného kabbalah náramku kolem zápěstí své levé ruky ochranu před negativní energií, ale také od chorob a různých neštěstí.
 
 JAK SI VYBRAT VHODNÝ KABBALAH NÁRAMEK?

Kabbalah náramek nemusí být pouhou červenou nitkou na vašem zápěstí. V kombinaci s drahými kameny či speciálními symboly má náramek tak říkající přidanou hodnotu, jelikož je jeho síla umocněna o účinky, které jsou spojeny s tím kterým kamenem nebo symbolem.

Kabbalah náramek nekonečno

Z tohoto mystického pomocníka se tedy stane rovněž vkusný doplněk, a budete tento červený kabbalah náramek doplněný polodrahokamem s radostí nosit každý den a tento vás bude chránit na každém kroku.

Náramek s Magnezitem vám pomůže rozpoznat podvědomé myšlenky nebo pocity a jejich kořeny. Magnezit je kámen podobný lidskému mozku a je mu tudíž přisuzován silný vliv na lidskou mysl. Má rovněž uklidňující účinek na lidské city. Přináší odolnost vůči emocionálnímu stresu.

Náramek s Ametystem se stane mocným ochráncem před zlostí a opilstvím. Posílí vaši vůli, intuici a koordinaci nervové soustavy. Osvědčí se také jako pomocník při migréně, nespavosti a zmírní bolesti.

Náramek s Tygřím okem bude vaším pomocníkem na cestě k dosažení kýžených cílů. Pomůže vám na cestě hledání schopností a dovedností a vašich vnitřních zdrojů.

Náramek s Lazuritem zharmonizuje vaši dušení pohodu a stane se vaším ochráncem před depresemi, nerovnováze, ztrátě smyslu života a dalšími negativy, které jsou důsledkem hektického života. Lazurit pomůže svému nositeli dosáhnout vnitřní harmonie a klidu.

Náramek s Růženínem prohloubí fantazii a napomůže vnímat vše krásné a zacelí i hluboké duševní rány.

Náramek s Korálem se stane symbolem pevnosti a neústupnosti a schopnosti bránit se nepříznivým vlivům.

Náramek s Citrínem pomůže svému nositeli ovládat jeho emoce a očistit se od věcí, které jej tíží na duši.
 
Kabbalah náramek se stane vaším ochráncem a pomocníkem a můžete jím obdarovat i své blízké, kterým chcete tuto ochrannou sílu náramku poskytnout.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.