KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Orgonit – jak na výběr toho správného?

Tento článek je určen především začátečníkům, ale užitečné informace a rady v něm mohou nalézt i pokročilejší uživatelé orgonitů. Dozvíte se, proč je důležité orgonit pečlivě vybírat a na co konkrétně si dát při výběru pozor.

Tip: Pokud zatím tápete v tom, co to orgonit vlastně je, podívejte se nejprve na náš předchozí článek o orgonitech. Tam jsme si uvedli vysvětlení, co to orgonit je, jak vůbec funguje a působí i jeho nejlepší způsoby využití. Pokud jste se s těmito informacemi již seznámili nebo je už dávno znáte, nic nebráni pokračovat ve čtení tohoto článku.

PROČ JE VÝBĚT ORGONITU TAK DŮLEŽITÝ?

Orgonit vynalezl v 50. letech psycholog Wilhelm Reich. Nejedná se o kámen, nýbrž pryskyřicí (nebo např. včelím voskem) zalitý křišťál doplněný o anorganické kovové třísky a další materiály. Každý trochu šikovnější kutil tyto materiály dokáže najít doma, avšak jejich skutečně účinné a efektivní propojení je trochu komplikovanější. Jelikož ani všichni podobnou možnost domácí výroby nemáme, je logickým krokem koupě na internetu.

Zde se střetáváme s nepřeberným výběrem. Najdeme různé tvary, velikosti i použité materiály. Mnohdy některé z nich ani nesplňují základní charakteristiky, které musí orgonit splňovat, aby mohl fungovat. Pečlivý výběr je proto na místě!

JAKÝ ORGONIT SI VYBRAT?

U některých aspektů se můžete spolehnout na subjektivní hodnocení – orgonit vás konec konců musí přitahovat, ale s ostatními parametry vám pomůžeme nyní.

Barva a složení 
Odlišně může působit použití pryskyřice, včelího vosku nebo palmového vosku. Dejte na to, který materiál vás osobně přitahuje nejvíce. Na místě je vybírat podle intuice, podvědomí a citu.

Barevná škála orgonitů může být velmi široká. De facto neexistuje vysloveně nevhodná barva, podmínkou je jen, aby na vás pozitivně působila. Někteří výrobci používají i různé barevné kombinace, ve kterých se krásně třpytí železný prach. Ani to nemusí být na škodu.

Tvar a velikost 
Tvar a velikost volte tak, aby vyhovovali požadovanému účelu.

Pokud orgonit plánujete nosit stále u sebe, bude příhodnější přívěšek ve tvaru kapky, slzy, srdce, kruhu apod., každopádně vždy bez ostrých hran. Rovněž bude příjemnější menší velikost.

Orgonitové přívěsky

Větší velikost by měla poskytovat silnější energetickou výměnu a také pokrývat širší oblast. To u orgonitů, které máte přímo u sebe, není potřeba. V případě, kdy plánujete orgonit umístit někde venku nebo v bytě, hodí se nejlépe orgonitová pyramida.

Orgonitová pyramida

 

Charakter vyzařování

Aby orgonit fungoval co nejlépe, je nezbytné propojit adekvátní materiály, čistotu výrobního procesu, dobrý záměr i náladu a osobní energii při jeho výrobě.

Na charakter vyzařované energie má vliv především použitý materiál, jeho rozmístění a velikost orgonitu. Vnímání a přijímání energie může ovlivnit zejména jeho barva.

Lze docílit 100% odstínění?

Můžete se dočíst, že některé orgonity dokáží odrazit 100 % elektrosmogu. Působení prostředí nelze dokonale zrušit, odstřihnout, přefiltrovat ani eliminovat. Stejně tak neexistuje orgonit, který by měl působit pouze na elektrosmog.

Teď, když už víte nejen, co to orgonit je, ale i jak jej vybírat, můžete se pustit do výběru toho nejlepšího právě pro vás. Přejeme vám, aby vaše volba byla správná.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.