KOMPLETNÍ VÝPRODEJ! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Práce s kyvadlem 1. díl – nejdůležitější info, které ocení každý začátečník

Spousta z nás se ocitá na složité životní křižovatce, kdy se musíme rozhodnout, a naše činy budou mít zásadní vliv. Mnohdy bychom rádi poodhalili roušku tajemství a dozvěděli se, co si na nás budoucnost chystá. Jeden z nástrojů pro lepší rozhodnutí pro nás může být právě kyvadlo.

Bohužel však nestačí si jen vybrat líbivé kyvadlo na internetu. Bude potřeba trochu práce, trpělivosti i cviku. Užitečnými radami nejen při začátku práce s kyvadlem vás provede právě tento článek. Dříve byla práce s kyvadlem pronásledována a označována jako čarodějnictví. Dnes už naštěstí doba pokročila, a tak tohoto nástroje může využít každý, kdo má dostatek víry a citu.

PODSTATA PRÁCE S KYVADLEM
Podstatou, jak kyvadlo funguje, je, že se člověk oprostí od ega, veškeré racionality a začne sledovat jemné mimovolné svalové pohyby, které vyjdou z nervové soustavy. Nervová soustava v tu chvíli na sebe nabere roli vodiče univerzální energie a umožní mimovolné pohyby svalů. Prostě musíte „vypnout“ a jen nechat proudit energii. Musíte se zcela soustředit na práci s kyvadlem a vnímat jemné odpovědi, které vám poskytuje.

NEJVĚTŠÍ ÚSKALÍ KYVADLA
Kámen úrazu kyvadla tkví v tom poznat, kdy se jedná o nevědomé vynucení odpovědí našimi pohyby, a kdy nám odpovědi skutečně dává kyvadlo. Pokud si příliš přejeme konkrétní odpověď kyvadla, uděláme pohyb za něj. Jenže když si něco moc přejeme, je velmi těžké se tohoto chtíče vzdát. Patrně proto velká řada lidí na kyvadlo zanevřela a přitom se jedná pouze o lidský faktor.

KDO MŮŽE KYVADLO POUŽÍVAT?
Velikou výhodou kyvadla je, že se s ním může naučit pracovat takřka každý. Není k tomu potřeba žádné vzdělání, ale jen praktické zkušenosti, díky kterých se naučíte správně interpretovat informace, které vám přináší.

Některé zdroje uvádí, že kyvadlo dokáže používat asi 80 % lidí, jediné podmínky jsou 100% soustředění a oproštění se od ega.

SPRÁVNÉ DRŽENÍ KYVADLA VE ZKRATCE 
Je nezbytné, aby se kyvadlo mohlo volně pohybovat. Řetízek musí být natolik dlouhý, aby se mohlo kyvadlo vychýlit. Pevně, avšak uvolněně, jej držte mezi palcem a ukazováčkem a nechejte ho viset. Loket si pro uvolnění paže můžete opřít o stůl. Díky toho bude váš postoj uvolněnější a stanete se vnímavějšími. Podrobněji se dočtete v našem navazujícím článku.

Kyvadlo z granátu

Zásady práce s kyvadlem, které musíte nutně dodržovat, aby byly jeho odpovědi spolehlivé:
Nepracujte s ním, pokud jste unavení, nemocní, vystresovaní nebo se z jiných důvodů cítíte v napětí. Váš negativní stav organismu by neumožnil realizovat energetický tok kyvadla a vašeho těla.

Smutnou pravdou kyvadla je, že jej můžeme ovlivnit vůlí. To by jeho výklad zkreslilo, a proto se musíme oprostit od toho, kterou odpověď bychom si přáli. Zkuste si říct, že nechcete znát konkrétní odpověď, ale že chcete znát objektivní pravdu.

Snažte se dostat do stavu stoprocentní víry, neboť ta vám přinese skutečně neomylné odpovědi kyvadélka.

Může dojít k situaci, kdy kyvadlo neodpoví, tedy že se stále točí nebo že se zastavuje – respektujte to! Může to být způsobeno tím, že jste nevhodně položili otázku nebo jste se zeptali na něco, na co nemáte vědět odpověď anebo je to prostě záležitost někoho jiného.

Nečekejte, že s kyvadlem budete věštit budoucnost. Budoucnost byste mohli svou vlastní vůlí změnit, ale kyvadlo ukazuje pouze neměnnou a hotovou pravdu.

Ostatním lidem kyvadlem sdělujte pouze informace, které se týkají vysloveně jich osobně.

Pokud po kyvadlu budete chtít odpověď na nějaké rozhodnutí, měli byste se tak i potom zachovat. Jestli tak neučiníte, další odpovědi už nebudou tak spolehlivé. Abyste se tomuto stavu vyhnuli, ptejte se, na kolik procent je to či ono rozhodnutí správné/vhodné/dobré atd.

Spolehlivost kyvadla nezáleží na jeho ceně, vzhledu ani velikosti, ale na vašem propojení s kyvadlem, vaší duchovní i morální úrovni a úrovni vámi pokládaných otázek.

Kyvadla se ptejte na maximálně 5 otázek. Pokud je vyčerpáte, práci s ním prozatím ukončete.

Kyvadlo z křišťálu

Pokud vás tyto rady zaujaly, určitě se podívejte i na náš navazující článek, kde vám poradíme, jak začít používat své kyvadlo.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.