KOMPLETNÍ VÝPRODEJ A UKONČENÍ E-SHOPU! SLEVA NA VŠE 20% PŘI POUŽITÍ KÓDU Darek20. Sleva je platná do 30.4.2024.

Jak na cvičení s Yoni vajíčkem – 5 rad, které ocení nejen začátečnice

Pokud doposud energetické vajíčko Yoni nemáte, podívejte se na náš předcházející článek. V něm naleznete vysvětlení, co je to Yoni vajíčko, a tipy, jak jej vybírat, čistit i další užitečně rady.

Máte už své vlastní Yoni vajíčko a chcete jej začít používat, jenže nevíte, jak na to?


Možností použití je vícero. Pokud se nechcete zbytečně trápit stylem „pokus - omyl“, jste na správném místě. Tento článek vás navede na to, jak jej používat efektivně. Ukážeme vám také tipy, jak na efektivní meditaci s použitím energetického vajíčka.


NEŽ ZAČNEME...
Yoni vajíčka dokáží vstřebávat negativní energii z lůna, do kterého se ji podařilo nevědomky uložit, a tím jej čistí. Díky tomu mohou také pomoci od chronických zánětů a předcházet závažným onemocněním.


Je zde ale jedno pravidlo, které mějte vždy na paměti. Vajíčko používejte pouze, pokud jste zdravé. V žádném případě jej nepoužívejte při akutním zánětu ani v období těhotenství.

Yoni vajíčka z růženínu


CVIČENÍ A MEDITAČNÍ OČISTA S ENERGETICKÝM VAJÍČKEM

Výběr a příprava vhodného místečka:

- Jako první si najděte tiché, klidné místo, kde vás nebude nikdo rušit. Musíte se tam cítit bezpečně a pohodlně. Pro mnoho lidí je to právě postel a ložnice, konec konců proč taky ne?

- Jestli o sobě víte, že se nejlépe uvolníte při poslechu hudby, určitě si nějakou můžete pustit. Omezte však svůj výběr na něco pomalého a klidného nebo ještě lépe na nějakou relaxační hudbu. Youtube je jí plný, a tak nebude těžké něco najít a vybrat.

- Pokud milujete jemné vůně a letmé světlo, zapalte si pár aromatických svící.

- Je-li třeba, zatopte si, ať nemrznete – to by vám s uvolnění moc nepomáhalo.


NYNÍ K SAMOTNÉ MEDITACI S VAJÍČKEM

- Vezměte si vajíčko k sobě, ať jej máte po ruce, lehněte si na záda a pokrčte nohy. Pokud ale považujete za ideální jinou polohu těla, např. v sedě, určitě se nebojte ji zkusit. Nyní začněte dýchat zhluboka.

- Bude-li vám to příjemné, položte si jednu ruku na srdce a druhou na podbřišek. Představujte si přitom, jakoby vzduch proudil přes srdce až do vašeho lůna.

- Jakmile se dostatečně uvolníte, položte si vajíčko na podbřišek. Pokud ale chcete, můžete jej už rovnou zavést. Při tom pokračujte v hlubokém a plynulém dýchání.

- Až jej zavedete, představujte si, jak vydechujete z vašeho lůna směrem do vejce. Jako byste mu chtěla odevzdat všechnu špatnou energii, vzpomínky, bolesti, trápení i stres. Zkrátka vše co nechcete a co nemáte mít v sobě.

- Takto pokračujte, dokud neucítíte, že chcete relaxaci ukončit. Ne ale, že hned vystřelíte z postele! Poté, co vajíčko vyjmete, ještě chvíli ležte, zklidněte dech a odpočiňte si.

- Až budete vy sama fit, nezapomeňte očistit vajíčko, např. jej opláchněte vodou (více viz předchozí článek).

girl-1245773_1920


JAK VAJÍČKO NEJLÉPE ZAVÁDĚT A VYTAHOVAT?

Vajíčko zavádějte vždy užší částí napřed, tedy širší stranou směrem ven. Bude se vám tak snadněji zavádět a dobře vyndávat. Některá mají i šňůrku, tu vždy směřujte samozřejmě ven.

Při zavádění se snažte co nejvíce uvolnit. Jak na to? Dělejte to, co víte, že vám dělá nejlépe, ať už je to tanec, smích nebo hlazení. Jestli jste zvyklá používat lubrikační gel, tak jej použijte.

Polohu pro zavádění zvolte v podřepu nebo v leže s doširoka roztaženýma nohama.


„Co když mám ze zavádění obavy a necítím se na to?“

Tak si z toho nedělejte těžkou hlavu a vajíčko nezavádějte. Rozhodně se nesnažte do toho přinutit. Prostě jej při relaxaci jenom položte na podbřišek (vůbec nezavádějte). Až přijde ten správný čas, poznáte to a pak to bude hračka.


Jak jej dostat co nejlépe ven?

Vajíčko by se vám mělo nejlépe vytahovat v podřepu. Někdy bude stačit, jen když si dřepnete, jindy bude potřeba trošku zatlačit.

Kdyby se vám stalo, že ven nepůjde, nepanikařte. Znervózněním se svaly uvnitř mohou na chvíli stáhnout – to je normální. Dělejte jakoby nic a prostě jděte uklízet, vařit apod. Ničemu nevadí, pokud vajíčko zůstane uvnitř třebas celý den i déle (mnoho žen jej používá běžně i více jak 24 hodin).

Až se uvolníte, vajíčko půjde ven snadno.

belly-3186730_1920

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.